Εικονική προπληρωμένη κάρτα VERITAS Mastercard©


Να είστε ήσυχοι όταν πραγματοποιείτε αγορές μέσω διαδικτύου: Χρησιμοποιήστε την εικονική προπληρωμένη κάρτα σας VERITAS Mastercard© σε εκατοντάδες χιλιάδες ιστοσελίδες και για τις αγορές σας μέσω τηλεφώνου. Διατηρήστε τα προσωπικά σας στοιχεία ασφαλή.

Γιατί να επιλέξετε τη νέα εικονική προπληρωμένη κάρτα VERITAS Mastercard©:


Είναι εύκολο να πληρώσετε μέσω του Διαδικτύου ή στο τηλέφωνο.

Είναι γρήγορο. Μπορείτε να πάρετε την κάρτα σας με μερικά κλικ.

Private Life: Η δραστηριότητα της κάρτας σας είναι ιδιωτική. Μόνο εσείς έχετε πρόσβαση στο ιστορικό συναλλαγών σας. Επειδή η προσωπική σου ζωή είναι ιδιωτική.

Είναι διεθνές. Χρησιμοποιήστε την εικονική κάρτα Veritas σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα που εμφανίζει το σήμα αποδοχής Mastercard .

Και όπως όλες οι κάρτες Veritas: χωρίς μηνιαία τέλη.

Έχετε άμεση πρόσβαση στα χρήματά σας στην εικονική κάρτα σας.

Ασφάλεια στο Διαδίκτυο: διατηρήστε την πιστωτική σας κάρτα και τον λογαριασμό σας ασφαλή. Η εικονική κάρτα Veritas δεν είναι πιστωτική κάρτα και δεν συνδέεται με τον τραπεζικό σας λογαριασμό.

( προσεχώς)

Veritas

728,329 συνδρομητές μας εμπιστεύονται.

Στην υπηρεσία σας για

9 ΧΡΌΝΙΑ και 265 Ημέρες

Veritas στις υπηρεσίες σας

Εξυπηρέτηση Πελατών στα Αγγλικά στην υπηρεσία σας από τηλέφωνο από Δευτέρα έως Σάββατο από τις 9:00 έως τις 18:30
Veritas

Η προπληρωμένη κάρτα Veritas Mastercard εκδίδεται από την PFS Card Services (Ιρλανδία) Limited σύμφωνα με άδεια της Mastercard International Incorporated. Η Mastercard και το εμπορικό σήμα Mastercard είναι σήματα κατατεθέντα της Mastercard International Incorpor. Η PFS Card Services (Ιρλανδία) Limited ρυθμίζεται από την Κεντρική Τράπεζα της Ιρλανδίας.
Veritas κάρτα εκδίδεται από PFS Card Services (Ιρλανδία) (PCSIL) σύμφωνα με άδεια της Mastercard International. Η Mastercard και το εμπορικό σήμα Mastercard είναι σήματα κατατεθέντα της Mastercard International Incorpor.
Klopercom 2010 — ΚΑΡΤΑ ΒΕΡΙΤΑΣ ©
Όλα τα άλλα εμπορικά σήματα και λογότυπα που αναφέρονται σε αυτή την ιστοσελίδα χρησιμοποιούνται μόνο για σκοπούς ταυτοποίησης και παραμένουν αποκλειστική ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους..

Πάρτε τηνκάρτασας